Včlani se

Postanite član Društva botanični vrt Raznolikost!

 

Zakaj postati naš član?

Ker dobite 50% popust pri vseh obiskih vrta, delavnicah, predavanjih in drugih dogodkih. Na prihajajoče dogodke vas bomo obveščali po emailu, objavljeni pa bodo tudi na naši facebook strani.

Ker dobite 20% popusta na vse unikatne izdelke iz naravnih materialov , ki so hkrati izvrstna darila: lovilci sanj, bižuterija, spominki ..  

Ker dobite 20% popusta na naše pridelke – sveže sezonsko sadje in zelenjava starih sort, pridelana sonaravno, BREZ kemije in izključno z naravnimi gnojili.

Ker vas povabimo na en dogodek v letu (sporočimo naknadno) popolnoma BREZPLAČNO.

Ker semena/sadike prodajamo izključno načim članom.

Ker bomo za člane organizirali vsaj eno zamenjevalnico semen/rastlin na leto, kjer boste lahko vaše odvečne rastline ali semena zamenjali z drugimi člani in z nami.

Ker vam v zahvalo za morebitno prostovoljno delo pri nas karkoli iz naše ponudbe, enakovredno z opravljenim delom, PODARIMO.

 

Kako postati naš član?

Obstajata dva načina: 

Naš član postanete avtomatično ob prvem nakupu semen ali sadik. Zaračunamo vam letno članarino 1 cent. Ob prevzemu naročila ali izjemoma naknadno po pošti prejmete člansko izkaznico na ime plačnika naročila s katero lahko nato uveljavljate članske ugodnosti.

Naš član postanete tako, da izrazite željo po članstvu (mobi, email, pošta, osebno), posredujete svoje ime in priimek ter email in plačate 10 eur letne članarine ALI v določenem roku opravite 10 ur prostovoljnega dela pri nas.

 

Kaj pa to 'prostovoljno delo' – hmmmm?!

Kaj želite delati? Lahko gre samo za meditativno/monotono puljenje plevela, grabljenje listja ipd. Ker smo hkrati delujoča kmetija lahko priskočite na pomoč pri delih na polju. Če bi radi delali z živalmi oz. se naučili delati z (različnimi) živalmi so na voljo tako eksotične (vivarij) kot gospodarne živali. Če se pri živalih res potrudite, vas morda celo naučimo dela s konji. Če vas bolj zanimajo rastline, že kaj znate, ali pa se želite (kaj novega) naučiti, lahko sodelujete pri delu z okrasnimi in sadnimi drevesi, zbirkami trajnic in enoletnic, delu v rastlinjaku in morda celo pri vodenju skupin. Za potrebe iskanja zaposlitve ali opravljanja študijskih obveznosti vam lahko napišemo potrdilo o opravljenem delu. Prostovoljno delo je lahko tudi ključ do najugodnejših počitnic na podeželju – na voljo imamo počitniško prikolico in 3 posteljno sobo. Bivanje preprosto oddelate. Pokličite, pišite in vprašajte.