Pravni podatki


Vsebina spletne strani
Najprej opravičilo: vsem pri Društvu Raznolikost (prej Zavodu Raznolikost) je žal za vsebino, ki sledi spodaj, vendar žalostno stanje moralnosti sveta zahteva postavljanje nekih pravil. Smo prijazni ljudje, trudimo se, delamo po naših najboljših močeh in naših prepričanjih, vedno pa se žal najde kdo, ki mu to ni dovolj.
1. Vsebina objavljena na spletnih straneh Društva botanični vrt Raznolikost (kasneje Društva Raznolikost) (prej Zavoda za naravoslovno izobraževanje Raznolikost), se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, mora se ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Avtorskega materiala (v pisni, slikovni in drugi obliki) ni dovoljeno prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez vednosti in dovoljenja avtorja. Za dovoljenje nas prosim kontaktirajte, ne grizemo :)
2. Društvo Raznolikost se bo trudilo zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na svojih spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti.
3. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pred uporabo katere koli rastline se najprej posvetujte z zdravnikom in preverite, da na rastlino niste alergični. Opisi uporabnosti so namenjeneni informiranju in NISO navodilo za uporabo. Društvo Raznolikost ne prevzema nobene odgovornosti zaradi uporabe rastlin.
4. Spletne strani, na katere kažejo povezave iz spletnih strani Društva Raznolikost, niso pod nadzorom Društva Raznolikost, zato Društvo Raznolikost ne prevzema nobenih garancij glede njihovih vsebin.
5. Niti Društvo Raznolikost, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani Društva Raznolikost, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh Društva Raznolikost ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
6. Logotipi in blagovne znamke uporabljene na teh straneh so v zakoniti lasti njihovih lastnikov.
7. Cene so informativne in se lahko spremenijo brez obvestila. Cene ne vsebujejo DDV, saj Društvo Raznolikost ni zavezanec za plačilo DDV po 1. točki 45. člena ZDDV-UPBK.

Osnovni podatki:

Društvo botanični vrt Raznolikost
Laze 7, 1274 Gabrovka
Registrirano na: 
Matična številka: 4093330
Davčna številka: 56899599
Društvo je bilo registrirano na Upravni enoti Litija, datum vpisa 8. 11. 2016
Banka: Delavska Hranilnica
TR: SI56 6100 0001 5616 571